Als jullie op zoek zijn naar een professionele fotograaf die zich er volledig voor inzet om van jullie prachtige dag een mooie blijvende herinnering te maken dan zijn jullie bij Remco Schenk Photography aan het juiste adres. Mijn kernpunten zijn kwaliteit, oog voor detail en een ongedwongen sfeer.

 

 

Wanneer jullie kiezen voor mij als jullie fotograaf dan zal er ter voorbereiding op jullie dag altijd 1 of meer persoonlijke contacten volgen, dit kan per telefoon. In deze gesprekken doorlopen we eenvoudig het verloop van jullie dag en wat daarin zoal te verwachten valt, denk aan eventuele verschillende locaties of bijvoorbeeld bijzonderheden tijdens de ceremonie, jullie kunnen dan natuurlijk ook jullie wensen kenbaar maken. 

 

 

Na een uitgebreide selectie en bewerking van de foto's zal de levering van de foto's  altijd binnen 14 dagen digitaal plaatsvinden, dit met Wetransfer. De foto's worden geleverd in de hoogst mogelijke resolutie in het normale standaard formaat maar indien gewenst kan ik ze ook in andere formaten leveren, denk aan een vierkante uitsnede of het instagram formaat. De meeste foto's zullen gewoon in kleur bewerkt  worden maar een enkele foto ook in zwart/wit of een ander tint. 

 

 

 

De prijzen zijn simpel, ik reken 90 euro (excl. btw) per geboekt uur met een minimum  te boeken tijd van 2 uur en tijdelijk is er een portfoliokorting* mogelijk van 10 euro per uur, wat inhoud dat wanneer ik een aantal van jullie foto's mag gebruiken voor deze site dat jullie dan deze 10 euro per uur korting krijgen. 

Verder hanteer ik een kilometervergoeding van 0,39 p/km naast eventuele lokale parkeerkosten en dit zal gespecificeerd in rekening gebracht worden. 

 

* de getoonde serie foto's is nog uit mijn tijd dat ik fulltime fysiotherapeut in Zwitserland was, intussen heb ik een ruime ervaring opgedaan als trouwfotograaf voor een ander bureau, deze foto's mag ik hier helaas niet tonen.